Lactatiekundig Uitgebreid consult

Wat mag je verwachten van een uitgebreid consult?

Ik kom bij jou thuis om te bespreken waar je tegen aanloopt. We nemen bijvoorbeeld je zwangerschap en bevalling door en ik kijk mee bij een voeding. Indien nodig voer ik een borstonderzoek uit. Op basis van al deze informatie geef ik je direct persoonlijke en ook praktisch uitvoerbare adviezen. Na het consult ontvang je per mail en overzicht met alles wat we besproken hebben inclusief een mooi plan van aanpak wat je er altijd weer bij kunt pakken. In de twee weken na het consult hebben we nog twee keer telefonisch of via WhatsApp contact om te kijken hoe het gaat.

  

Even voorstellen…

Mijn naam is Kristel Winters. Ik ben moeder van drie prachtige kinderen en verloskundige en lactatiekundige vanuit mijn hart. Ik koos voor dit mooie vak nadat ik zelf mijn kinderen had gekregen en de kracht van de kwetsbaarheid van het aanstaande moederschap heb mogen ervaren. Ik wil je als aanstaande moeder graag helpen om je zwangerschap, bevalling en kraamtijd op de bij jou passende wijze in te vullen. Dat is geslaagd als jij achteraf zal denken:: “Ik ben WelBevallen”.