Over WelBevallen

WelBevallen is onderdeel van Praktijk Soestdijk en verzorgt zwangerschapscursussen op basis van de HypnoBirthing®, the Mongan method. WelBevallen is opgericht door Kristel Winters. Kristel is werkzaam als verloskundige en gecertificeerd HypnoBirthing® docent.

Kristel: “In mijn werk maar ook door persoonlijke ervaringen heb ik kunnen zien hoe belangrijk het is om de geboorte van je kindje met vertrouwen en vrij van angst tegemoet te kunnen gaan. De vrouwen die dit kunnen bevallen vaak makkelijker, en kijken met een positiever gevoel terug op de bevalling.”

“We zijn ons er vaak niet van bewust hoeveel invloed onze geest heeft op de fysieke processen in ons lichaam, dit werkt bij een bevalling niet anders. Met HypnoBirthing® wil ik vrouwen en hun partners de kans geven om zich mentaal en fysiek optimaal op de geboorte van hun kindje voor te bereiden. Dit doe ik door de bestaande kennis over de geboorte te vergroten, door positieve geboorteverhalen te delen en door technieken te leren die praktisch toepasbaar zijn en direct effect hebben.”

``Ik wens iedere vrouw dat ze straks op de geboorte van haar kindje terugkijkt en denkt: Ik ben WelBevallen``